| |
 |
|
 |
| |
|
snipers_66 Member

|
Data inscrierii: 02/Sep/2007 Mesaje: 36 Localitate: Alba Iulia |
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 03/09/2007 21:49 Titlul subiectului: Reglare schimbãtor pinioane |
|
|
1. Potrivim lantul pe foaia mica. Nu vom schimba foile de angrenaj pe parcursul reglajului la pinioane.
Verificam limitele schimbatorului (superioara si inferioara - H si L din foto 1). "H" corespunde pinionului mic, iar "L" celui mare. Lasam schimbatorul din maneta pe pinionul mic (ne ajuta daca putem suspenda roata de spate cu un suport sau cu ajutorul unui prieten) - dupa care verificam daca lantul este vertical intre pinion si roata de sus a schimbatorului. In caz contrar, actionam asupra surubului marcat cu H pentru a ajunge la rezultatul dorit
TIP - lantul nu-i permite schimbatorului sa mearga stanga dreapta extrem mult. Asa ca verificati prudent ca nu cumva, in momentul unei ture, la o coborare, schimbatorul sa va traga lantul intre pinioane si cadru iar lantul sa se blocheze acolo - e naspa, pe cuvant!!!
Pentru a verifica limita inferioara impingem cu dreapta schimbatorul la limita, in timp ce pedalam usor (actionare manuala) - foto 2. La inceput o sa fie cam dificil, dar daca nu reusiti incercati sa impingeti cu stanga si sa pedalati cu dreapta. Dupa ce lantul e pe pinionul mare puteti sa schimbati mainile usor - pentru ca lantul nu-i va îngăduie schimbatorului sa se destinda - odata ajunsi pe pinionul mare verificam daca schimbatorul poate duce lantul pana acolo sau mai departe. Ideal este ca limita schimbatorului sa permita o pozitie usor oblica a lantului spre axul rotii fara a-i permite acestuia sa treaca de pinionul mare
2. Dupa aceea, trebuie sa ne asiguram ca avem cablul intins: daca pe pinionul mic cablul de schimbator este slab (face burti pe traseu) trebuie intins.
- întâiul pas este sa strangem la maxim surubul de reglaj - in care se opreste camasa (foto 5). Dupa ce am ajuns la capat revenim 1.5 ture pentru a avea posibilitati de reglaj.
- pasul doi: slabim surubul de prindere a cablului si impingem usor schimbatorul spre axul rotii, cat ii permite lantul, dupa care cu stanga asezam cablul la locul lui si strangem surubul (foto 4).
ATENTIE! Cablul are o singura pozitie corecta, functie de schimbator. Nu e totuna daca trece pe deasupra sau pe dedesuptul surubului de prindere. Ochii deschisi la demontare evita durerile de cap la asamblare!!! Cu siguranta nu iese perfect dar putem reveni cu finete din surubul de reglaj ATENTIE! Daca surubul de reglaj iese prea mult inseamna ca mai trebuie repetat o data pasul 2 (prea mult inseamna peste 2/3). Daca cablul are sugrumari sau este desfacut la capat prea mult, astfel incat nu puteti lucra bine, inlocuiti-l!
3. Actionati maneta schimbatorului treapta cu treapta. Schimbatorul trebuie sa urce uniform din pinion in pinon si sa coboare la fel. Daca schimbatorul urca tarziu (se chinuie si agata de cateva ori sau chiar nu reuseste sa urce) dar coboara repede, chiar brutal (chiar 2 pinoane odata), inseamna ca mai trebuie intins cablul prin desfacerea surubului de reglaj
TIP - unele manete de schimbator au si ele surub de reglaj care s-ar putea sa va ajute!!! oricum, daca desfiletati surubul de reglaj, intindeti cablul. Daca schimbatorul urca prea rapid dar nu coboara decat cu intarziere sau de abia la doua trepte date din maneta, inseamna ca am intins prea mult cablul. In concluzie, surubul de reglaj (foto5) trebuie strans un pic.
TIP - graba strica treaba! Prima data s-ar putea sa va ia ceva timp, insa, cu timpul, deveniti experti. Actionati surubul de reglaj cu cate un sfert de tura, s-ar putea sa fie suficient
TIP - la orice schimbator, dar mai ales la cele vechi (care au arcurile mai uzate) se prefera sa urce un pic mai greu (ajutate putin din maneta) si sa coboare promt. Se face acest compromis pentru că la coborare nu le putem ajuta. ATENTIE! daca le ajuti prea mult o sa faca zgomot in timpul pedalarii (schimbatorul nu e pe pozitia indicata si deci este dereglat)
4. Mai e un surub acolo... (foto 6) Asta foloseste la stabilirea pozitiei de baza - practic, la schimbatoarele care il au, pretensioneaza un arc care le face mai putin elastice la vibratii. Majoritatea utilizatorilor il tin la mediu, dar mecanicii recomanda ca nou el sa fie aproximativ de minim, iar cu timpul sa il strangem cate un pic pentru a avea un schimbator constant ("cu timpul" inseamna maxim la 6 luni). Nu il strangeti la maxim pentru ca s-ar putea ca arcul sa sara de pe el si sa va faca necazuri. _________________ SnipersASD |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
 |
Alive Administrator

|
Data inscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 1141 Localitate: Alba Iulia |
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 03/09/2007 22:18 Titlul subiectului: Re: Reglare schimbãtor pinioane |
|
|
| snipers_66 a scris: | | Verificam limitele schimbatorului (superioara si inferioara - H si L din foto 1). |
puteai sa incluzi o poza oricum e bine si asa.. cred _________________ Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singur!
Immanuel Kant |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
lex404 Post Master

|
Data inscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 320
|
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 11/11/2007 11:30 Titlul subiectului: |
|
|
bei da ce mesteri sunteti....eu nu stiu nik?!...si la cat ma plimb eu cu bicicleta...  |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
 |
Alive Administrator

|
Data inscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 1141 Localitate: Alba Iulia |
|
|
 |
|
 |
| |
Trimis: 11/11/2007 11:32 Titlul subiectului: |
|
|
ne-am adaptat din lipsa de lucruri noi =)) _________________ Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singur!
Immanuel Kant |
|
|
| Sus |
|
|
 |
|
 |
| Pagina 1 din 1 |
Ora este GMT + 3 ore
|
 |
|
 |
| |
|
|
 |
|
 |
| |
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|